maandag 21 januari 2013

HONGER

Hier wat foto's van thuis en in de Polder. Ben zo druk met broden snijden en ander voer klaar te zetten om weg te brengen. Vanmiddag nog een lading in de Polder gestort, in een vergeten hoekje waar veel Kauwtjes zitten.
Zal blij zijn als dit weer , weer over is, al die dieren die geen eten kunnen vinden, bahhhh daar kan ik heellllllll slecht tegen !!
Morgen weer werken dus kan ik helaas niets brengen, hopelijk houden ze het even uit met de voorraad van vandaag, allicht heeft het wel een beetje geholpen en hebben er veel vogels nu hun buikje vol, dus kunnen ze er weer even tegen. Donderdag kan ik er weer heen gelukkig :-)

Verder nog even bij het bosje geweest in de polder, maar het was te donker voor foto's, die zijn niet echt mooi geworden. Het is trouwens helemaal niet makkelijk om foto's te maken, want de handen zijn ijskoud, hier wat foto's die nog redelijk zijn.








































































1 opmerking:

  1. Je hebt er weer een mooie serie opgezet. Leuk de vogels in actie te zien. Ik voer op het moment ook heel veel bij. De vogels hebben het heel zwaar.
    Lieve groeten, Dietmut

    BeantwoordenVerwijderen