maandag 18 juli 2011

Polder 17-07-2011









Gisteren, zondag gewerkt, nou het was toch snertweer, dus geen ehh vuiltje a/d lucht, haha. Aangezien ik wat instellingen had veranderd a/d camera wilde ik hem toch ff testen, dus na het werk toch maar even naar Arkemheen gereden. Want zaterdag na het werk was het helemaal regen, dus niet geweest. Dacht nu al spoelen de Aalscholvers etc van de palen af v/d regen, ga toch !! Helaas eigen autoo'tje gesneuveld op een van mijn tochten, olieding lek, grrrr alles loopt eruit en garage  is volgeboekt op het moment, dus heb nu zoonlief zijn auto mee. Heel fijn, tot het benzine lampje ging branden midden in de polder, pffff  Dus eruit maar weer, begon trouwens "gelukkig" weer is keihard te plenzen, dus heel erg was het niet. Getankt op de snelweg en toen maar even het "eigen" poldertje ingedoken :)

Was er erg rustig wat dieren betreft, bij het Gemaal was helemaal geen kip te zien, dus maar door gereden naar Gruttoland. En daar was het op het 1e oog ook heelllll rustig tot ik de Lepelaars in de verte zag, wauwwwwwww 3 stuks zelfs !! Tot m'n grote verbazing kwamen er nog meer aangevlogen en werden het er zelfs 5 !!

Nou dat was super kicken natuurlijk, kwamen zelfs dichterbij en heb ze ook in de vlucht kunnen "schieten" !!
Vol verwachting naar huis en ja toen kwam de klap :( De instellingen die ik wilde uit proberen lijken nergens op, de foto's v/d Lepelaars zijn prut !! Dit is huilen geblazen, zo dicht bij en nog wel langs me heen vliegen, wanneer overkomt je dat nou, kan wel gillen !!

Had wel wat leuke foto's gelukkig, van een Schaap met allemaal Spreeuwen op en naast hem, heel grappig, had het wel eerder gezien een x maar die foto was mislukt, nu wel tegen de zon in maar heb het een beetje op kunnen pimpen, gelukkig :) Die vogels zullen de insekten tussen de vacht wel opeten, lekker makkelijk maaltje !!

En ineens een Tureluur naast me op een paal natuurlijk, haha. Ook die foto's vallen zwaar tegen, heb de instellingen maar weer snel terug gezet net !!

Dus al met al de kwalitiet is ver te zoeken, veels te veel ruis overal, balen hoor,  maar zitten wel leuke foto's tussen, dus toch maar plaatsen :-)

Groeten & Peace Karla

ZOEK DE EEND :)

ZOOO LIEF !!

DEZE NOG FF BIJGEVOEGD IS ZOOO LEUK OM TE ZIEN !!

STOER IS IE HE, DE KLEUTER KIEVIET

KEURIG OP EEN PAAL, HAHA










GRUTTO IN DE ARKEMHEEN POLDER



KLEUTER MEERKOET

VERSTOPT

ARKEMHEENPOLDER

YOGA

KOEIEN ALTIJD EEN LEUK ONDERWERP, VOORAL MET AL DIE SOORTEN DIE ER TEGENWOORDIG RONDLOPEN :)



EEMPOLDER


ZO BALEN VAN DIE LEPELAARS, ZE HADDEN ZOOOO MOOI KUNNEN ZIJN DE FOTO'S !!

LANDING TUSSEN DE GANZEN :)



BABY LEPELAAR, IS IE NIET SCHATTIG !!

DE BABY WAS EEN BEETJE MOE







NOG HELEMAAL ALLEEN...

PREPARE FOR LANDING...... HAHA







HET SCHAAP VINDT HET PRIMA ZO, DIE WORDT VERLOST VAN DIE KRIEBEL INSECTEN :)

JONGE KIEVIT LAAT ZIEN HOE GROOT EN MOOI ZIJN VLEUGELS AL ZIJN :)

REK EN STREK OEFENING

DE REGENBOOG ONTBRAK OOK NIET GISTERAVOND

EEN DUBBELE ZELFS

1 opmerking:

  1. hoi karla
    owja dat is het ergste wat een fotograaf overkomt he de verkeerde instellings, troost je het overkomt ieder van ons soort wel eens (of vaker) zo had ik jaren geleden eens gefotografeert zonder rolletje erin, dacht toen nou gaan er toch wel erg veel foto's op, zat er geen in hihi..
    maaar al met al heb je er toch wel mooie bij staan hoor, vooral die vogels op het schaap zijn mooi..
    fijne dag, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen