zaterdag 3 mei 2014

BABY BOOM

Steeds meer jongen kom je tegen en allemaal even schattig. 2 Futen zitten nog op het nest, maar de Futen met de 4 jongen, zwemmen trots rond met het jonge grut en ze groeien als kool en passen niet meer alle vier tussen Moeder of Vaders veren.
Komisch gezicht als ze het toch proberen, ze zaten weer a/d overkant van de Vaart, jammer, maar lekker veilig en dus maar wat mindere foto's, ze blijven toch schattig !!

Een paar Grauwe Ganzen jongen kwamen het in "vaarwater" van een paar zogenaamde Soepganzen met jongen, de Soepganzen bliezen lustig in het rond om hun kroost te verdedigen, die nog heel klein zijn . Die v/d Grauwe Ganzen zijn al aardig groot. Gelukkig ging alles prima en bleef het alleen met wat heen en weer geblaas :-D

De Meerkoeten  hebben ook hun best gedaan en je ziet steeds meer van die grappige jongen rondzwemmen. Het Eendje dat met 11 Baby's begon heeft er helaas nog maar 5 over, zo sneu, maar ja, de natuur is hard, hopelijk verliest ze er niet nog meer !!





OP DE UITKIJK

EN HIER PAST HIJ OP, ZIJN/HAAR,  JONG.








GRAUWE GANS, JUVENIEL

GRAUWE GANS, JUVENIEL

GRAUWE GANS, JUVENIEL

SOEP GANSJES












LISTEN VERY CAREFULLY, I'LL WILL SAY THIS ONLY ONCE !!











GRAUWE GANS, JUVENIEL

GRAUWE GANS, JUVENIEL

MEERKOET




GOED LUISTEREN NAAR MAMMA


FUTEN

WIL JE ER EVEN UIT ??

OKE, DAN PAS IK EVEN OP



MAAR HET VISJE WAS TE GROOT EN PA KON HEM NIET KWIJT, HIJ HEEFT HEM AAN ALLE 4 AANGEBODEN, ZONDER RESULTAAT, TOEN AT HIJ HEM ZELF MAAR OP. 



GAAPPPPPPPPPPPPPPPPP

EVEN DE BENEN EHHH VEREN STREKKEN

ALLE SPIEREN LOS

HELAAS NOG MAAR 5 V/D 11 BABY EENDJES OVER :-(

ONDANKS DAT ZE GOED VERSTOPT ZITTEN IN EEN SLOOTJE, ZULLEN WEL REIGERS ZIJN GEWEEST 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten