woensdag 9 april 2014

Polder Leven

Foto's nog van vorige maand, de polder begint weer te leven. De Grutto's kwamen er weer aan, de Tureluurs, mooie tijden breken weer aan voor de Vogelspotters !!

Jammer genoeg zie ik weer " spotters" die de vogels verstoren, woedend kan ik daarom worden, grrrrrrr, een goede vogelspotter zorgt er voor dat hij/zij de vogels niet verstoord. Schijnbaar gaat een foto voor het welzijn van de dieren bij sommigen, tja, je moet de anderen toch over troeven he, met je plaatjes, bah, heb een bloedhekel aan dat volk !!

En ook nog voor de "Polder scheurders" hopelijk eindigen jullie een keer in de Plomp, met een noodvaart scheuren door de vogel gebieden, schandalig is het, stelletje idioten, de politie zou hier is wat vaker moeten controleren !!

Maar het was verder weer genieten, een paartje Indische Ganzen, Brand Ganzen volop, het lijkt wel of het er met het jaar meer zijn, een haas lekker lui in het zonnetje, Lammetjes, Futen aan het Baltsen, een stel Scholeksters op 1 been en een vreemde Witte Gans. Geen idee wat het voor soort is, in ieder geval zat er een Indische Gans in de buurt bij hem/haar. Gezocht en gezocht maar kom er niet uit, misschien een mix van 2 soorten Ganzen.

En de Kluten waren ook al terug op hun vaste stek :-D

GRUTTO

LUIE HAAS

BRAND GANS

INDISCHE GANS

BRAND GANZEN

INDISCHE GANS

INDISCHE GANS

INDISCHE GANS

INDISCHE GANS

BRAND GANS

BRAND GANS

LAMMETJE

REIGER, VERSTOPT

GEZINNETJE SCHAAP

TURELUUR

GRAUWE GANS

GANS, MERK ONBEKEND

SCHOLEKSTERS IN RUSTE

SCHOLEKSTER

GRAUWE GANS

DEZE GRAUWE GANS HAD EEN MOOI STEKJE UITGEZOCHT OM TE BROEDEN !!

WILG

WILDE EEND

FUTEN AAN HET SJANZEN

FUTEN BALTS

KIEVIET

GRUTTO

KLUTEN

GRUTTO'S AAN HET WERK VOOR HET NAGESLACHT AAN HET BEGIN VAN DE AVOND NOG.

GRUTTO






1 opmerking:

  1. of van vorige maand of van nu, het maakt toch niet uit. Je fotoserie is weer heel mooi en ik geniet ervan Karla. Ik wens je een fijne dag en lieve groeten, Dietmut

    BeantwoordenVerwijderen