zaterdag 13 oktober 2012

Polder

Na lange tijd afgelopen donderdag weer is naar de Polders getogen. het is er erg rustig, veel vogels zijn al verdwenen en Ganzen moet je ook zoeken, het zijn er een stuk minder dan vorig jaar. Heb het vermoeden dat ondanks het afgedwongen verbod ze af te schieten dat toch is gebeurd, om woest over te worden !! Gelukkig is die Bleeker opgehoepeld, die ook toestemming had gegeven om die schattige Smienten Eendjes af te schieten. Gelukkig heeft hij dat toen ook terug moeten draaien, totaal zinloos, die beestjes komen hier overwinteren en niemand heeft er last van, grrrrrrrrrrrr kan er zo woest om worden !!

Trouwens hoe kan iemand nou voor de lol beesten dood gaan schieten, net als ons alle Prins Willem-Alexander, die in het nieuws kwam omdat zijn hond zwaar gewond was geraakt tijdens de Eenden jacht, die man weet dat we dat hier niet willen en toch doet hij het, terwijl vrouw Maxima zich uitsloofde om in grachten te zwemmen voor een goed doel, ging meneer maar Eendjes doodschieten !!
Waar haalt die vent het lef vandaan zeg, als je zoiets kan, moet je toch wel iets van een psychopaat in je hebben en dat wordt nog onze koning ook, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tijd om dat Koningshuis maar is af te schaffen, is niet meer van deze tijd, een huis kopen van een paar miljoen, terwijl je eigen bevolking zich in alle bochten moet wringen om z'n rekeningen te betalen en op jacht van onze centen en nog zoveel meer van die zaken waar wij voor opdraaien, terwijl ze zelf barsten van de centen, schandalig is het !!

Oh jeetje draaf weer door en het is nog wel een natuur blog, in ieder geval was er dus niet veel te doen in de polder, maar op mijn plekje bij een sluisje, zitten veel Eendjes, diverse soorten, er liggen daar rotsblokken in het water waar ze vaak zitten, zo leuk om dat allemaal te observeren :-D

Heb ook nog een prachtig bloemenveld ontdekt, wat foto's van gemaakt en wat zitten klooien met een filter, wat ik in een programma'tje heb ontdekt.

Altijd leuk om met filters te expirimenteren, al met al paar  foto's waar ik wat filters op los heb gelaten dus en foto's met schattige Eendjes en zelfs nog een verdwaalde Vlinder, die ik hier op de parkeerplaats tegen kwam :-D






FUUT WAS NET ZO VERBAASD ALS IK TOEN HIJ/ZIJ IN ENE BOVEN WATER KWAM NAAST ME, :-D

KRAK EENDJE

STELLETJE KWAMEN STEEDS LANGS GEZWOMMEN, VONDEN DE CAMERA ZEKER WEL INTERESSANT :-)










IS DIE NIET SCHATTIG :-D








KIEVIET, ZO LEUK DAT KOPPIE !!



1 opmerking:

  1. Karla, leuk deze serie weer. Je bloemen foto's heb je mooi bewerkt. Over je tekst, ik begrijp je wel en ben met veel eens, maar niet meer ergeren, je kan toch niets veranderen. Denk aan de leuke dingen die wij hebben. Ik wens je een fijn weekend, Dietmut.
    (bedankt voor je mail)

    BeantwoordenVerwijderen